ROSE

roseROSE Systemtechnik, gevestigd in Porta Westfalica, is producent van behuizingen en elektronische componenten voor industriële toepassingen. Het leveringsprogramma varieert van klemmen- en apparatenkasten voor de industrie, tot kunststof handheldbehuizingen voor data-acquisitie en communicatie. Daarnaast biedt ROSE diensten op het gebied van co-engineering en het testen van systemen en behuizingen.

Producten én oplossingen
ROSE onderscheidt zich door een totaalaanpak. Wij bieden individuele oplossingen, op basis van een zeer breed assortiment behuizingen voor diverse toepassingen. Van basiskast tot  en met volledige producten en geteste systemen. Maatwerk, volledig toegespitst op de  strenge wetten, regels en normeringen waar ook ter wereld, maakt van ROSE een  betrouwbare en oplossingsgerichte partner.

Zekerheid in zware omstandigheden
ROSE levert sinds 1969 machinebesturingskasten en behuizingen, speciaal voor de chemische en petrochemische industrie. Onze behuizingen voldoen aan diverse wereldwijde normen en regels waaronder ATEX, GOST en IEC-EX. Juist in omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan veiligheid en een constante bedrijfszekerheid, kan ROSE kwaliteit leveren én waarborgen. Als de omstandigheden waarin onze producten  toegepast worden zwaar zijn, zorgt ROSE voor continuïteit.

>> Ga naar de website van ROSE.

Reacties zijn gesloten.