OKIN

okinOKIN Motion Technologies, gevestigd in Gummersbach, levert sinds 1992 lineaire aandrijfsystemen en liftsystemen voor de zorgsector en de meubelindustrie. Bedding, Seating en Office vormen de drie pijlers van OKIN. Naast een scala aan single en double drives, levert OKIN ook controle-units, handsets en een breed assortiment accessoires.

Voor en door opdrachtgevers
OKIN ontwikkelt innovatieve producten in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en eindgebruikers. Door langdurige partnerships aan te gaan, kunnen we daadwerkelijk custom-made oplossingen bieden. Kwaliteitsoplossingen, die de toon zetten op het gebied van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Door goed te luisteren en mee te denken, weet OKIN altijd precies wat er speelt.

Strenge kwaliteitsnormen
De innovatiedrang van OKIN, gekoppeld aan een jarenlange ervaring, zijn gecertificeerd volgens DIN EN ISO 9001:2008 en het internationaal erkende CB test report. Daarmee garanderen we onze opdrachtgevers én hun klanten, dat de producten en oplossingen van OKIN altijd voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen.

>> Ga naar de website van OKIN.

Informatie voor Particulieren

PM Komponenten levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Wij zijn een industriële toeleverancier voor de meubel- en zorgsector, B2B. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.