KUNDISCH

kundischKUNDISCH, gevestigd in Villingen-Schwenningen, ontwikkelt en produceert al bijna 40 jaar membraantoetsenborden voor de industrie. Variërend van zeer robuuste uitvoeringen tot producten die gebruikt worden in omgevingen waar hoge eisen worden gesteld aan hygiëne of veiligheid. KUNDISCH is DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Onderhoudsvrij en bedrijfszeker
Membraan toetsenborden garanderen een  probleemloos en onderhoudsvrij gebruiksgemak en een optimale bedrijfszekerheid in elk denkbare industriële omgeving. Ze zijn geschikt voor de bediening en aansturing van voertuigen, apparaten en machines, die in de zwaarste omstandigheden worden gebruikt. Elk toetsenbord kan op maat worden ontwikkeld. Van kleine, tot zeer grote series.

Bewezen technieken
KUNDISCH levert membraan toetsenborden met naar keus koper- of zilvertechniek. Het toepassingsgebied van het toetsenbord is daarbij altijd het uitgangspunt. Wij adviseren u graag over de beste oplossing in uw specifieke situatie. Aangevuld met een scala aan  designmogelijkheden, kleuren, vormen en structuren. De door software programmeerbare touchpanels worden door Kundisch zowel standaard als geheel klantspecifiek  geproduceerd. Membraan toetsenborden kunnen worden voorzien van een anti-bacteriële toplaag, ideaal voor gebruik in de medische wereld. KUNDISCH membraan toetsenborden komt u ook tegen in de petrochemische industrie in (AT)EX-uitvoering, de meet- en regeltechnieken automotive sector.

>> Ga naar de website van KUNDISCH.

Reacties zijn gesloten.