DEWERT

dewertDEWERT Antriebs- und Systemtechniek, gevestigd in Kirchlengern, is specialist op het gebied van elektro-aandrijfsystemen voor stoelen, bedden en tafels. Opdrachtgevers bevinden zich in de gezondheidszorg, zoals medische instellingen, ziekenhuizen en tandartspraktijken. De ontwikkeling van producten vindt plaats in Duitsland, de productie in Hongarije.

Ergonomische toepassingen
Het succes van DEWERT begon in 1982 met de ontwikkeling van de enkelvoudige motor Dymat. In 1988 werd de eerste dubbel-aandrijving geproduceerd. Een innovatie, die nog steeds de laatste stand van de techniek in zich heeft. Nog dagelijks ontwikkelen we nieuwe, ergonomische toepassingen die hun weg vinden naar talloze opdrachtgevers in de medische sector.

Productontwikkeling
De aandrijfsystemen worden compleet en op specificatie van de klanten geleverd. Tevens is er een groot aantal accessoires leverbaar zoals handschakelaars, massagemotoren, netvrijschakeling en controlboxen. Wij maken wat klanten willen. Vandaar dat we hen al in een vroeg stadium van hun productontwikkelingen bijstaan in de toekomstige toepassingen van de aandrijfsystemen.

>> Ga naar de website van DEWERT.

Informatie voor Particulieren

PM Komponenten levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.