BOPLA

boplaBOPLA Gehäuse Systeme, gevestigd in het Duitse Bünde, is producent van hoogwaardige behuizingen en membraan toetsenborden voor industriële toepassingen. Al meer dan 40 jaar zetten wij de toon met een veelzijdig programma van meer dan 25.000 innovatieve producten en oplossingen. Opdrachtgevers zijn actief in de meet- en regeltechniek, telecommunicatie, automobieltechnologie en de medische technologie.

Totaaloplossingen
BOPLA behuizingen beschermen elektronischecomponenten tegen beschadigingen, stof en vocht, en zorgen ervoor dat de gebruiker veilig kan werken. Naast behuizingen produceert en assembleert BOPLA tevens functionele en optisch aantrekkelijke membraan toetsenborden. Ook voor een technisch advies op maat en specifieke systeemoplossingen kunt u een beroep op ons doen.

Moderne productiefaciliteiten
BOPLA staat voor topkwaliteit en is al jaren een van de belangrijkste internationale leveranciers in de behuizingenbranche. Aan de basis van ons en uw succes staan een gedreven team van 180 specialisten en de modernste productiefaciliteiten. Wij produceren volgens de strengste Europese wet- en regelgeving. BOPLA is TÜV en DIN EN 9001:2008 gecertificeerd.

>> Ga naar de website van BOPLA.

Reacties zijn gesloten.