Update september 2019

BoPad – meer dan een handheldbehuizing

Met de elektronicabehuizingen van de BoPad-serie heeft BOPLA behuizingen met een moderne vormgeving voor het inbouwen van membraantoetsenborden, touchscreens en displays ontwikkeld.

De nieuwe elektronicabehuizing is speciaal op de eisen voor mobiele handheld-apparaten afgestemd. Met de BoPad-behuizing kunnen evenwel niet alleen mobiele apparaten perfect worden vormgegeven – er staan ook varianten voor desktoptoepassingen of accessoires voor bevestiging aan de wand ter beschikking.

PExcom – kant-en-klare klemmenkasten voor Ex-toepassingen.
Glasvezelversterkte polyester Ex-behuizingen worden gebruikt in tal van sectoren met een explosieve atmosfeer. Dit geldt voor zowel gas- als stofexplosiegevaar. Voor deze toepassingen wordt iedere behuizing klantspecifiek geassembleerd. Om aan de vraag van de snelle beschikbaarheid van geassembleerde Ex-behuizingen te voldoen biedt
ROSE Systemtechnik een nieuwe productlijn onder de naam PExcom.
PExcom – ideaal als universele voorraad en voor onderhoud.

Compleet gemonteerde en voorbewerkte behuizingen met aansluitklemmen en kabelwartels. De behuizingen zijn voorzien van het maximaal aantal aansluitklemmen 4 mm2 en een optimaal aantal kabelwartels. De ongebruikte kabelingangen moeten met een gecertificeerde blindplug afgesloten worden.
PExcom is ATEX- en IECEx-gecertificeerd en direct klaar voor gebruik.

Reacties zijn gesloten.