Aandrijfsystemen OKIN Seating

seatingVoor OKIN Seating producten is Phoenix Mecano B.V. is uw aanspreekpunt voor de Benelux.

OKIN ontwikkelt innovatieve producten in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en eindgebruikers. Hierdoor kan Phoenix Mecano daadwerkelijk custom-made oplossingen bieden. Kwaliteitsoplossingen, die de toon zetten op het gebied van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Door goed te luisteren en mee te denken, weet Phoenix Mecano  altijd precies wat er speelt en kan u gericht adviseren.

Onze OKIN Seating producten zoals  lineaire aandrijfsystemen, handbedieningen zowel met kabel als met RF (draadloos) bedieningen  en accessoires. Verstelbaar meubilair is niet alleen comfort, ook ergonomische redenen tellen hier mee. Door de doordachte constructies en Microproces techniek zijn intelligente besturingen en een veelvoud van toepassingen mogelijk.

OKIN  ontwikkelt, produceert en levert aandrijfsystemen, besturingen en bedieningen  voor meubilair zoals  sta-op-stoelen, recliners,  relaxfauteuils/ -zetels  en electrisch verstelbare banken/sofa’s. De aandrijfsystemen van OKIN bieden de mogelijkheid om de fauteuils en zetels met de verschillende functies onafhankelijk  van elkaar te bedienen.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de binnendienst. Uiteraard is een bezoek van onze medewerkers van de buitendienst ook mogelijk.

Wilt u nu alvast meer over onze OKIN Seating producten weten? Klikt u hier. Of vraag dan de brochure aan via het aanvraagformulier.

Producten die wij graag onder de aandacht brengen

Informatie voor Particulieren

Phoenix Mecano levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Wij zijn een industriële toeleverancier voor de meubel- en zorgsector, B2B. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.