Aandrijfsystemen DEWERT Agritech

Voor de Benelux  is Phoenix Mecano B.V. uw aanspreekpunt voor DEWERT Agritech producten.

Voor gebruik in extreme omstandigheden: landbouwmachines en off-road machines draaien vaak in de meest ongunstige omstandigheden. Oogstmachines (zoals maaidorsers, balenpersen of transportvoertuigen) worden blootgesteld aan sterke trillingen, stof en hitte. Zoutstrooiers daarentegen moeten hun taken uitvoeren bij temperaturen onder nul met ijskoude en hoge luchtvochtigheid. Deze machines zijn afhankelijk van betrouwbare aandrijftechnologie. Deze aandrijvingen moeten constant aan dergelijke extreme eisen voldoen en op vol vermogen kunnen presteren, zelfs onder de moeilijkste omgevingscondities.

Dewert Agritech lineaire aandrijvingen voor de agrarische en off-road sector voldoen aan deze hoge eisen. Ze combineren hoge druk en trekkrachten in een compacte en tegelijkertijd robuuste behuizing. Ze zijn daarom ideaal voor integratie in veeleisende systemen met beperkte ruimte. De intelligente aandrijftechnologie maakt een nauwkeurige positionering mogelijk en biedt daarmee een breed scala aan opties voor landbouwmachines en gemeentelijke machines. De focus ligt altijd op winstgevendheid: lineaire aandrijvingen van Dewert Agritech worden niet in het minst gekenmerkt door hun aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

LD75
LD600
LD1000

Informatie voor Particulieren

Phoenix Mecano levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Wij zijn een industriële toeleverancier voor de meubel- en zorgsector, B2B. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.