Beurzen

Vakbeurs Aqua Nederland

19 t/m 21 maart 2019 – Evenementenhal Gorinchem

Standnummer is nnb

Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.500 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2019 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoeker van Aqua Nederland Vakbeurs kunt u beide beurzen gratis bezoeken.


Electronics & Applications 2019

14 t/m 16 mei 2019 – Jaarbeurs Utrecht

Standnummer is nnb

Op de E&A-beurs ontmoet de bezoeker de gehele keten, van componenten tot productie en van design services tot vormgeving. Daarmee is E&A 2019 de ontmoetingsplek voor engineers, ontwerpers, ontwikkelaars en niet-techneuten die op zoek zijn naar oplossingen.

ATEX Congres

6 juni 2019 – DeFabrique Utrecht

Standnummer is nnb

Het ATEX & Process Safety congres wordt georganiseerd voor organisaties die te maken hebben met explosiegevaar en andere vormen van proces(on)veiligheid, en die daardoor het belang van de ATEX-richtlijnen en andere vigerende regelgeving dienen te onderkennen. Naast een inhoudelijk sterk congresprogramma biedt het congres u ook de mogelijkheid om te netwerken met uw vakgenoten.

Offshore Energy

8 en 9 oktober RAI Amsterdam

Standnummer is 1.621

Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) is Europe’s leading offshore energy event. It is unique in bringing together the oil & gas, offshore wind and marine energy industry. With the industry in transition OEEC offers offshore energy professionals the ideal meeting place to network, discuss and learn about the future of energy.

Eerdere deelnames:


World of Technology & Science

2 T/M 5 oktober JAARBEURS Utrecht

ATEX Congres

26 juni Theater Figi in Zeist

User Interface Design

12 april De Basiliek Veenendaal

Reacties zijn gesloten.