Controlpanels van KUNDISCH

Kundisch GmbH & Co. KG is producent van hoogwaardige controlpanels, Man-Machine-Interfaces en membraantoetsenborden voor industriële toepassingen.

Technologieën

Kopertechnologie

CU-technologieBij de vervaardiging van hoogwaardige membraantoetsenborden wordt exclusief gebruik gemaakt van de uitstekende eigenschappen van kopertechnologie.

 

Zilvertechnologie

Ag-technologieAls economische aspecten een rol spelen komen de kwaliteiten van onze zilvertechnologie uitstekend van pas.

 

 Mylar-Dom technologie

Mylar-Dom technologieWij bieden deze opbouw van het toetsenbord met een embossing van de frontfolie (bubble) voor speciaal gebruik, bijv. servicetoetsen op apparaten.

 

 ProfiLine

ProfiLine technologieWat de gepatenteerde Profiline-technologie van Kundisch zo bijzonder maakt, zijn de optimale bediening en haptische eigenschappen van de toetsenborden.

 

Op printplaat

PCB-technologie300x200Bij een directe verbinding van onze invoersystemen met een printplaat is een frontplaat overbodig. De FR4-printplaat is doorgemetaliseerd, verguld of verzilverd en draagt tevens het membraantoetsenbord.

Oplossingen

Membraantoetsenborden

MembraantoetsenbordenWij bieden u diverse oplossingen voor individuele en esthetisch aantrekkelijke invoersystemen: kopertechnologie, zilvertechniek, Mylar-domtechniek, ProfiLine en Doming.

 

Digitaal drukken

digitaal drukkenDoor het bedrukken van het polyesterfolie met een speciale inkt in hoge resolutie en de daaropvolgende warmtebehandeling krijgt het product een uitstekende slijtvastheid en krasbestendigheid.

 

Touchpanels

touchpanelsDe touch-systemen van Kundisch bieden de optimale oplossing op het gebied van uw individuele eisen aan bedieningsgemak, functionaliteit, design en kwaliteit.

 

Systeemtechniek

systeemtechniekAan moderne invoersystemen worden met het oog op de integreerbaarheid steeds hogere eisen gesteld op het gebied van techniek, vorm en design. Daarom vragen onze klanten steeds vaker om complete units die als “plug and play”-module kunnen worden geïntegreerd in hun apparaten of installaties.

 

Verlichting

De Profiline-membraantoetsenborden met uitstekende ergonomische en haptische eigenschappen kunnen nu ook worden voorzien van toetsverlichting. De toetsen worden verlicht door (meerkleuren) LED’s.

Reacties zijn gesloten.