Aandrijfsystemen OKIN Office

tafel300

Phoenix Mecano B.V. is uw aanspreekpunt voor OKIN Office producten voor de Benelux.

Onze OKIN Office producten zijn het antwoord op uw vragen voor aandrijfsystemen voor uw ergonomische tafels en bureaus,  zeker als u op zoekt bent naar beweging, dynamiek, ergonomie en kwaliteit in uw aandrijfsystemen. Samen met u willen wij oplossingen bieden voor meer comfort, efficiëntie en toepassingen in kantooromgevingen zowel in het zitten als het staan.

OKIN ontwikkelt innovatieve producten in nauwe samenwerking met opdrachtgevers en eindgebruikers. Hierdoor  kan Phoenix Mecano daadwerkelijk custom-made oplossingen bieden. Kwaliteitsoplossingen, die de toon zetten op het gebied van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Door goed te luisteren en mee te denken, weet Phoenix Mecano altijd precies wat er speelt en kan u gericht adviseren.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de binnendienst. Uiteraard is een bezoek van onze medewerkers van de buitendienst ook mogelijk.

Wilt u nu alvast meer over onze OKIN Office producten weten? Klikt u hier. Of vraag de brochure aan via het aanvraagformulier.

Producten die wij graag onder de aandacht brengen

Informatie voor Particulieren

Phoenix Mecano levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Wij zijn een industriële toeleverancier voor de meubel- en zorgsector, B2B. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.