Aandrijfsystemen OKIN Bedding

okin-bedding-300

Phoenix Mecano B.V. te Doetinchem is voor de Benelux uw aanspreekpunt voor de OKIN Bedding- producten zoals aandrijfsystemen, besturingen en bedieningen.

OKIN ontwikkelt, produceert en levert  innovatieve producten. Ook wordt  in nauwe samenwerking met opdrachtgevers ontwikkeld en geproduceerd.  Hierdoor kan Phoenix Mecano daadwerkelijk custom-made oplossingen bieden. Kwaliteitsoplossingen, die de toon zetten op het gebied van comfort, veiligheid en gebruiksgemak. Door goed te luisteren en mee te denken, weet Phoenix Mecano altijd wat er speelt en kan u gericht adviseren.

De slaapkamer is niet alleen om te slapen, het is tevens een plek om tot rust te komen. Hierdoor ontstaan wensen tot meer comfort en mogelijkheden voor wellness en ontspanning. Wij bieden daarom elektrische aandrijfsystemen voor comfort en luxe bedden, zowel boxsprings als lattenbodems, met een groot assortiment aan lineaire  -en duo actuatoren  met bijbehorende accessoires. De nieuwe SMPS technologie zorgt daarbij voor een zeer laag stroomverbruik.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de binnendienst , zij staan u graag te woord. Uiteraard is een bezoek van onze buitendienstmedewerkers ook mogelijk.

Wilt u nu alvast meer over onze OKIN Bedding producten weten? Klikt u hier. Of vraag dan de brochure aan via het aanvraagformulier.

Producten die wij graag onder de aandacht brengen

Informatie voor Particulieren

Phoenix Mecano levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Wij zijn een industriële toeleverancier voor de meubel- en zorgsector, B2B. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.