Aandrijfsystemen DEWERT Medical

zorg

Voor de Benelux  is Phoenix Mecano B.V. uw aanspreekpunt voor DEWERT-Medical producten.

DEWERT ontwikkelt, produceert en levert aandrijfsystemen, besturingen en bedieningen  voor ergonomische toepassingen in de  zorg- en medische sector . Hierbij neemt Dewert een leidende positie in de markt in. Innovatie, kwaliteit, kosten, betrouwbaarheid, klantgericht en service  staat bij DEWERT hoog in het vaandel.

In de Benelux gelden hoogwaardige eisen voor de zorg– en medische sector. Specifiek voor deze markt levert DEWERT de aandrijfsystemen die ervoor zorgen dat ziekenhuizen en andere medische instellingen de juiste zorg kunnen bieden aan patiënten.

Door zich continue te oriënteren en onderscheiden  in de markt,  is DEWERT uw complete partner. DEWERT kent als geen ander de speciale eisen die gesteld worden aan productbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Als u geïnteresseerd bent in onze producten, kunt u contact opnemen met onze medewerkers van de binnendienst , zij staan u graag te woord. Uiteraard is een bezoek van onze buitendienstmedewerkers ook mogelijk.

Wilt u nu alvast meer over onze DEWERT Medical producten weten? klikt u hier. Of vraag dan de brochure aan via het aanvraagformulier.

Producten die wij graag onder de aandacht brengen

Informatie voor Particulieren

Phoenix Mecano levert geen losse onderdelen of motoren aan particulieren. Wij zijn een industriële toeleverancier voor de meubel- en zorgsector, B2B. Voor meer informatie lees: Info voor particulieren.

Reacties zijn gesloten.